Lightforge Posted October 3, 2023 Share #268 Posted October 3, 2023 (edited) Ahoj, jsme česko/slovenská guilda u Aliance, zaměřená na hráče s nižší aktivitou. To ale neznamená že se nemůžeš přidat pokud hraješ aktivně. Přijímáme všechny. Zároveň se ale snažíme vytvořit prostředí kde si obě skupiny najdou své vyžití a zábavu. Naším heslem je: "Hrajeme pro zábavu a nic nehrotíme." Nejsme vyhraněná guilda. Chodíme PVE i PVP. Raidy jsou sice v plenkách ale děláme pokroky. Pokud máš zájem, najdi jakéhokoli člena naší guildy a požádej ho o pozvánku. Rádi tě uvidíme mezi námi. Vedení guildy Lightforged. Edited October 22, 2023 by HanzBoletic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henkosa Posted October 15, 2023 Share #408 Posted October 15, 2023 Ahoj, zrovna jsem stáhnul vše potřebné a začínám hrát, bohužel nedočetl jsem se zda jste Horda nebo Alici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lightforge Posted October 22, 2023 Author Share #596 Posted October 22, 2023 Děkuji za upozornění, přidal jsem že se jedná o Alianci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyba Posted June 19 Share #3280 Posted June 19 Ahoj je ta guilda este aktivna ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now